Φτιάξτε αυτό το γρήγορο χορτοφαγικό burger στο σπίτι και θα γλύφετε τα δάκτυλά σας…
ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ για το burger
1 φύλλο μαρούλι
1 burger σόγιας
1 κουταλάκι τυρί light ή cottage
1 μικρή κόκκινη πιπεριά
1/3 φλιτζάνι μπρόκολο (σε κομματάκια)
1/3 φλιτζάνι φρέσκο σπανάκι (ψιλοκομμένο)
Εκτέλεση
1.Τοποθετήστε οριζόντια το μαρούλι πάνω στο ξύλο κοπής και πιέστε το στη μέση μέχρι να ισιώσει και να μαλακώσει.
2.Ψήστε το burger και την πιπεριά στο γκριλ. Έπειτα τοποθετήστε από ένα σε κάθε φύλλο μαρουλιού. Από πάνω προσθέστε το τυρί, την κόκκινη πιπεριά, το σπανάκι και το μπρόκολα.
3. Τυλίξτε το φύλλο σφιχτά και διπλώστε τις πλαϊνές άκρες μέχρι να αγκαλιάσει το μπιφτέκι σόγιας.