Netflix: Οι 10 πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές μέχρι σήμερα

netflix.jpg

Αυτές είναι οι 10 σειρές του Netflix με τις περισσότερες προβολές….

Τον Ιανουάριο του 2022 συμπληρώνονται 15 χρόνια από τότε που ξεκίνησε το Netflix.

Στο παρελθόν, το Netflix υπήρξε ιδιαίτερα μυστικοπαθές με τα νούμερα τηλεθέασης. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό ανακοινώνει τον αριθμό των θεατών που επέλεξαν να δουν τις σειρές που προβάλλει.

Αυτές είναι οι 10 σειρές του Netflix με τις περισσότερες προβολές

  1. Sweet Tooth

  2. The Queen’s Gambit

  3. Tiger King

  4. Money Heist

  5. Stranger Things 3

  6. Sex/Life

  7. The Witcher

  8. Lupin

  9. Bridgerton

  10. Squid Game

1. Sweet Tooth

Μπορεί να εκπλαγείτε που το Sweet Tooth –βασισμένο στο ομώνυμο graphic novel του Jeff Lemire- μπήκε στο Top 10, αλλά ίσως δε θα έπρεπε. Η σειρά μιλά για τις σχέσεις των παιδιών με τους γονείς τους, ενώ διαδραματίζεται σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο. Είναι μια όμορφα ειπωμένη ιστορία φαντασίας, ενώ ανανέωσε για 2η σεζόν τον Ιούλιο του 2021.

2. The Queen’s Gambit

Το The Queen’s Gambit είναι μια μίνι σειρά, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Walter Tevis του 1983. Η ερμηνεία της Anya Taylor-Joy ξεχώρισε και της χάρισε πολλά βραβεία, ενώ η σειρά κέρδισε 11 Emmy.

3. Tiger King

Η σειρά διηγείται τη σκληρή ιστορία των ιδιοκτητών τίγρεων και περιλαμβάνει αρκετή δόση ίντριγκας. Το Netflix ανακοίνωσε ότι το Tiger King 2 κυκλοφόρησε στις 17 Νοεμβρίου, παρουσιάζοντας όλα όσα έχουν συμβεί από τότε που προβλήθηκε η πρώτη σεζόν.

4. Money Heist

Η σειρά αυτή επαινείται παγκοσμίως για την ικανότητά της να συνδυάζει την περίπλοκη πλοκή με την πλούσια αφήγηση και την εξαιρετική δραματουργία, ενώ είναι χαρακτηριστικό της «από στόμα σε στόμα» επιτυχίας.

5. Stranger Things 3

Η σεζόν 2 του Stranger Things έκανε το ντεμπούτο της τον Οκτώβριο του 2017, έχοντας μεγάλη χρονική απόσταση από την 3η σεζόν. Η σειρά αποτελεί μία από τις «σημαίες» του Netflix και τα πήγε αρκετά καλά, ενώ υπάρχει ήδη μεγάλη αναμονή για την τέταρτη σεζόν που έρχεται για το 2022.

6. Sex/Life

Δε βλέπουμε συχνά σειρές με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα που νιώθει εγκλωβισμένη στον γάμο της και σε αυτό το Sex/Life έκανε τη διαφορά. Οι κριτικοί το μίσησαν, οι θεατές επίσης, αλλά σύμφωνα με το Netflix πολύς κόσμος το παρακολουθούσε, ενώ έχει ήδη λάβει το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν.

7. The Witcher

Η σειρά έκλεψε τον Superman Henry Cavill και τον έκανε «μάγο». Το Witcher φάνηκε  να θέλει να πάρει τη θέση του Game of Thrones της HBO, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, ενώ η δεύτερη σεζόν κυκλοφορεί στο Netflix στις 17 Δεκεμβρίου και η 3η είναι ήδη στα σκαριά.

8. Lupin

Μία από τις πρώτες επιτυχίες του 2021 ήταν το Part 1 του Lupin, το οποίο όχι μόνο ήταν μια από τις πιο αναγνωρισμένες σειρές της χρονιάς, αλλά έγινε επίσης η πρώτη γαλλική σειρά που έφτασε στο Top 10 του Netflix στις Ηνωμένες Πολιτείες.

9. Bridgerton

Με πρωταγωνιστές δύο από τα πιο φρέσκα πρόσωπα στο Χόλυγουντ, τους Regé-Jean Page και Phoebe Dynevor, η ερωτική ιστορία εποχής κέρδισε γρήγορα το κοινό. Ωστόσο, όταν έγινε γνωστό πως o Page δε θα επιστρέψει για τη 2η σεζόν, οι θεατές εξοργίστηκαν.

10. Squid Game

Η σειρά που πυροδότησε μεγάλες συζητήσεις και προβλήθηκε όσο καμία άλλη είναι το Squid Game. Κατέγραψε ρεκόρ τηλεθέασης, ενώ έγινε γρήγορα δημοφιλής σε βίντεο του TikTok και σε memes σε όλον τον κόσμο. Πρόκειται για την πρώτη κορεάτικη σειρά στην κορυφή του παγκόσμιου πίνακα με τις περισσότερες προβολές του Netflix, με 111 εκατομμύρια θεατές να συντονίζονται τις πρώτες 17 ημέρες προβολής και απ’ ότι φαίνεται δύσκολα θα χάσει την πρωτιά σε αυτή τη λίστα.

Διαβάστε ακόμα:

https://www.worldsecrets.gr/%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%8d%ce%b4%ce%b9%ce%b1/

https://www.worldsecrets.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%af%ce%b5%cf%82-ranker/

Share this post

PinIt
submit to reddit
scroll to top