Κορωνοϊός ; Υπάρχει και η τηλεφυσικοθεραπεία!

screen-shot-2016-09-13-at-2-04-31-pm.png

Γνωρίζετε ότι τώρα η φυσικοθεραπεία μπορεί να γίνει διαδικτυακά ; Γνωρίστε τη τηλεφυσικοθεραπεία και δεν έχετε πια καμία δικαιολογία για να αμελήσετε την υγεία του σώματός σας λόγω Κορωνοϊού…

Τηλεφυσικοθεραπεία

Μια ομάδα Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης η physiosos24.gr & tilephysikotherapeia.gr, είχε μια πολύ καινοτόμα ιδέα: πλέον, προσφέρει την άμεση δυνατότητα εκτέλεσης πλήρους και αποτελεσματικού φυσικοθεραπευτικού προγράμματος διαδικτυακά.

Πώς γίνεται η τηλεφυσικοθεραπεία;

Μέσω skype, viber ή messenger και συμβουλευτικής επικοινωνίας μπορείτε να λάβετε όλες τις πληροφορίες, την υποστήριξη που χρειάζεστε, τις οδηγίες αυτοθεραπείας, καθώς επίσης και κατευθύνσεις και προτάσεις θεραπείας. Στην εποχή του Κορωνοϊού οφείλουμε, άλλωστε, εκτός από αξιόμαχοι 24/7 να είμαστε και ευέλικτοι.

Πόσο κοστίζει;

Κόστος τηλεματικής θεραπείας: 20€ για 60’ συνεδρίας.

Που μπορώ να απευθυνθώ;

Μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο 6987.71.88.88 με δυνατότητα να σας καλέσουμε εμείς στο τηλέφωνό σας ή να στείλετε email στο [email protected]

Τα πλεονεκτήματα

Δεν απομακρύνεστε από το χώρο σας

Εκπαιδεύεστε να φροντίζετε οι ίδιοι τον εαυτό σας

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη μέθοδο οποιαδήποτε ώρα της ημέρας σας βολεύει

Δεν κινδυνεύετε από ιούς που ειδικά αυτήν την περίοδο είναι σε έξαρση

Τι υποστηρίζουν οι έρευνες

Στο πλαίσιο μελέτης οι ειδικοί διερεύνησαν την επίδραση ενός προγράμματος τηλεφυσικοθεραπείας 6 εβδομάδων στην ποιότητα ζωής ασθενών με οστεοαρθρίτιδα γόνατος. Πενήντα ασθενείς με οστεοαρθρίτιδα γονάτου τοποθετήθηκαν τυχαία και εξίσου σε δύο ομάδες θεραπείας: ομάδα κλινικής φυσικοθεραπείας και ομάδα τηλεφυσικοθεραπείας. Η ομάδα κλινικής φυσικοθεραπείας ακολούθησε ασκήσεις ειδικές για την οστεοαρθρίτιδα υπό την επίβλεψη φυσικοθεραπευτή στην κλινική του τρεις φορές εβδομαδιαίως για 6 εβδομάδες, ενώ οι συμμετέχοντες στην ομάδα  τηλεφυσικοθεραπείας είχαν τηλεφωνική παρακολούθηση με ασκήσεις ειδικές για οστεοαρθρίτιδα για την ίδια διάρκεια από το σπίτι. Το σύνολο των συμμετεχόντων αξιολογήθηκε με συνέντευξη κατά την έναρξη, τη δεύτερη, την τέταρτη και την έκτη εβδομάδα παρέμβασης. Όταν τα δεδομένα αναλύθηκαν φάνηκε ότι η τηλεφυσικοθεραπεία με τη χρήση τηλεφωνικού μέσου βελτίωσε εξίσου την ποιότητα ζωής των ασθενών με την κλινική φυσικοθεραπεία.

Περισσότερα για τη τηλεφυσικοθεραπεία: 

physiosos24.gr

tilephysikotherapeia.gr

Share this post

PinIt
submit to reddit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

scroll to top