9 ασυνήθιστα πράγματα που μπορείτε να νοικιάσετε

accessoriesbanner_1.jpg

Όλοι γνωρίζουμε ότι μπορούμε να νοικιάσουμε διαμέρισμα ή ένα αυτοκίνητο, αλλά μερικά από τα παρακάτω είδη ή υπηρεσίες που μπορούν να ενοικιαστούν μπορεί να σας εκπλήξουν!

Σχετικά με το γάμο

Ρούχα Γάμου

Οι περισσότεροι γνωρίζουν πια ότι μπορούν να νοικιάσουν ρούχα για έναν γάμο. Η νύφη και οι παράνυμφοι μπορούν, επίσης, να νοικιάσουν το νυφικό και τα ρούχα που θα φορέσουν. Ο γαμπρός και οι κουμπάροι επίσης! Όλοι τα δίνουν πίσω στην εταιρεία που τους τα παρείχε μετά το τέλος του γάμου.

Υπάρχουν πολλά καταστήματα στην Αμερική όπου διατίθενται ρούχα για ενοικίαση με πολλά διαφορετικά πακέτα. Για παράδειγμα, το Rent the Runway είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσει κανείς. Η αρχική τιμή είναι μόνο 30 ευρώ για κάθε ενοικίαση και μπορεί να νοικιάσει ο ενδιαφερόμενος τα ρούχα από 4 έως 8 ημέρες. Περιλαμβάνεται δωρεάν αποστολή με εφεδρικό μέγεθος.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να νοικιάσετε μια γαμήλια τούρτα;

Οι νύφες δεν χρειάζεται να ξοδέψουν εκατοντάδες ή και χιλιάδες δολάρια για μια γαμήλια τούρτα και για να έχουν μια όμορφη φωτογραφία μπροστά σε αυτή. Μπορούν να νοικιάσουν μια ψεύτικη τούρτα για αυτόν τον λόγο.

Η πραγματική τούρτα σε αυτήν την περίπτωση κόβεται σε φέτες στην κουζίνα και σερβίρεται στους καλεσμένους του γάμου. Οι ψεύτικες τούρτες συνήθως έχουν ένα κομμένο κομμάτι πραγματικής τούρτας στο πίσω μέρος για τη νύφη και τον γαμπρό ώστε να μπορούν να τη δοκιμάσουν και να ποζάρουν στις φωτογραφίες.

Οι τιμές τους εξαρτώνται από το μέγεθος και το σχέδιο και κυμαίνονται συνήθως από 75 για δύο επίπεδα έως 350 ευρώ για έξι επίπεδα.

Λουλούδια και διακοσμήσεις

Είναι υπέροχη ιδέα να νοικιάσετε λουλούδια ή γλάστρες αντί να επενδύσετε πολλά χρήματα σε αυτά. Τα λουλούδια φτάνουν φρέσκα και μαζεύονται μετά την εκδήλωση. Πολλά ανθοπωλεία ασχολούνται με την ενοικίαση λουλουδιών και γαμήλιων διακοσμήσεων.

Καρέκλες

Μπορείτε να νοικιάσετε καρέκλες ή και πέργκολα για υπαίθριους γάμους. Είναι καλή ιδέα να τα νοικιάσετε αντί να ξοδέψετε χρήματα για να τα αγοράσετε. Μπορούν να επιστραφούν, όταν τελειώσει η δεξίωση.

Ρούχα και αξεσουάρ

Επώνυμες τσάντες

Ίσως να μην χρειάζεται να αγοράσετε μια ακριβή τσάντα για μια ειδική εκδήλωση, όπως ένα ριγιούνιον της τάξης σας ή ένα γκαλά. Ωστόσο, για μόλις 55 ευρώ το μήνα, μπορείτε να νοικιάσετε μια τσάντα από εταιρείες όπως η Bag Borrow ή η Steal.

Φυσικά, η τιμή ενοικίασης εξαρτάται από την τσάντα που θα επιλέξετε. Οι τιμές κυμαίνονται από 55  έως 600 ευρώ. Είναι πολύ φθηνότερες σε κάθε περίπτωση από ό, τι η αγορά τους που συνεπάγεται χιλιάδες δολάρια.

Ακριβά κοσμήματα

Η ενοικίαση ακριβών κοσμημάτων είναι επίσης μια επιλογή. Για να ανταποκριθούν στη ζήτηση, δεκάδες ιστότοποι, όπως το Rent the Runway, το Switch και το Adorn προσφέρουν κοσμήματα προς ενοικίαση. Οι γυναίκες μπορούν να νοικιάσουν κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια. Οι τιμές εξαρτώνται από το κόσμημα και τον σχεδιαστή. Για παράδειγμα, ένα κολιέ Kate Spade που πωλείται 128 ευρώ μπορεί να ενοικιαστεί με μόλις 18.

Νοικιάζονται άνθρωποι!!

Ναι στην Αμερική συμβαίνει και αυτό…

Παράνυμφοι

Αυτό μπορεί να εκπλήξει πολλούς ανθρώπους γιατί συνήθως η νύφη έχει τις δικές της παράνυμφους. Εάν, όμως, δεν έχει παράνυμφο ή όσους παρανύμφους μπορεί να νοικιάσει μια επαγγελματία παράνυμφο από εταιρείες, όπως η Bridesmaid.

Φίλοι

Εάν μετακομίσετε σε μια νέα πόλη και δεν γνωρίζετε κανέναν, μπορείτε να νοικιάσετε έναν… φίλο για να κάνετε παρέα. Αυτός ο φίλος μπορεί να σας συστήσει σε άλλους και να σας δείξει σε όλη την πόλη.  Η ρομαντική κωμωδία του 1990, Pretty Woman, με πρωταγωνιστές τους Richard Gere και την Julia Roberts, βασίζεται σε αυτήν την υπόθεση. Το Hallmark Channel έχει πολλές ταινίες όπου οι γυναίκες πληρώνουν τους άνδρες για να τις συνοδεύσουν σε γάμους, ώστε να μην χρειάζεται να πάνε μόνες.

Μπορείτε, ακόμη, να νοικιάσετε έναν φίλο για να σας διδάξει μια δεξιότητα, όπως τένις, σκάκι ή ό, τι θέλετε να μάθετε. Ελέγξτε τον ιστότοπο Rent a Friend για να δείτε ότι οι φίλοι σας ενοικιάζονται σε όλο τον κόσμο.

Επαγγελματικές… αγκαλιές

Εάν είστε μοναχικοί άνθρωποι και θέλετε μια αγκαλιά ή θέλετε εσείς να αγκαλιάσετε κάποιον, μπορείτε να νοικιάσετε έναν επαγγελματία του είδους με 60-80 ευρώ την ώρα. Φυσικά, υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που σχετίζονται με την συγκεκριμένη υπηρεσία σύμφωνα με τον ιστότοπο Snuggle Buddies.

Κάποιος να σταθεί στην ουρά για σας!

Στην Αμερική, όταν ένα περιζήτητο προϊόν πωλείται σε τιμή ευκαιρίας, μερικοί άνθρωποι περνούν μέρες περιμένοντας στην ουρά πριν ανοίξει το κατάστημα. Υπάρχει, ωστόσο, μια υπηρεσία που μπορεί να γλιτώσει τον κόσμο από αυτήν την αναμονή. Μπορείτε να ξεκουράζεστε στο κρεβάτι σας, ενώ πληρώνετε κάποιον άλλον για να παραμείνει στην ουρά για σας και να σας φέρει στο σπίτι εισιτήρια, ηλεκτρονικά είδη ή τη νέα κυκλοφορία ενός περιζήτητου βιβλίου.

Κάποιος να σας εκπροσωπεί

Εάν είστε υποχρεωμένοι να παρευρεθείτε σε μια εκδήλωση και δεν μπορείτε να πάτε για κάποιο λόγο, μπορείτε να πληρώσετε κάποιον άλλο για να σας αντικαταστήσει.  Το κόστος εξαρτάται από τον τύπο της εκδήλωσης και τον χρόνο που απαιτείται. Οι εκδηλώσεις κυμαίνονται από συναντήσεις, γάμους, ακόμη και προσωπικά ραντεβού!

Άτομα για να πενθούν σε κηδείες

Στη Βίβλο αναφέρεται ότι υπήρχαν αμειβόμενοι άνθρωποι για να πενθούν, όταν κάποιος πέθαινε. Στη σύγχρονη εποχή, εξακολουθούν να υπάρχουν επαγγελματίες … πένθους που πληρώνονται για να εμφανιστούν σε κάποια κηδεία. Υπάρχουν, επίσης, άνθρωποι που τους αρέσει να πηγαίνουν σε κηδείες ακόμα κι αν δεν πληρώνονται για να το κάνουν. Η υπηρεσία Rent a Mourner εδρεύει στο Essex και κάνει αυτή τη δουλειά. Η εταιρεία πληρώνει «θρηνητές» για να εμφανίζονται σε κηδείες, όταν μια οικογένεια που θρηνεί θέλει να έχει μια μεγαλειώδη κηδεία με πλήθος.

Share this post

PinIt
submit to reddit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

scroll to top