Φιλέτο σολομού στο γκριλ

Φιλέτο-σολομού-στο-γκριλ.png

Δοκιμάστε ένα πιάτο με σολομό στο γκριλ υψηλής διατροφικής αξίας και ασυναγώνιστης γεύσης

Υλικά 

2 κ.γ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. χυμό λεμονιού

Μία πρέζα κόκκινο πιπέρι

1 κ.γ. φρέσκο άνηθο

240 γρ. φιλέτο σολομού

 Εκτέλεση

  1. Σ’ ένα μικρό μπολ ανακατεύετε το λάδι, το χυμό λεμονιού, το πιπέρι και τον άνηθο.

  2. Περιχύνετε με το μείγμα το σολομό, μέχρι να καλυφθεί, και τον αφήνετε να μαριναριστεί για 30 λεπτά στο ψυγείο.

  3. Προθερμαίνετε το γκριλ σε μέτρια θερμοκρασία (170-180°C) και ψήνετε το σολομό από κάθε πλευρά (μέχρι να ψηθεί).

Δείτε εδώ και άλλες συνταγές

Share this post

PinIt
submit to reddit
scroll to top