Ντύσου πρόχειρα και βρες τη φόρμα σου!

619-06371701en_Masterfile.jpg

619-06371701 © Masterfile Royalty-Free Model Release: Yes Property Release: No Businessman running down urban alley

Αν συνηθίζετε να ντύνεστε πολύ καλά σε καθημερινή βάση ίσως πολύ σύντομα να χάσετε τη φόρμα σας και να αποκτήσετε μερικά παραπανίσια κιλά…

Το επίσημο ντύσιμο είναι ίσως καλό να περιορίζεται σε γιορτινές περιστάσεις ή σε κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, γιατί αν είμαστε καλοντυμένοι σε μόνιμη βάση ίσως αυτή η συνήθεια να έχει επιπτώσεις στην υγεία ή την εμφάνιση μας.περπάτημα ντύσιμο

Συγκεκριμένα, στην πράξη μας δυσκολεύει στο περπάτημα, που αποτελεί τη βασική μορφή άσκησης που μπορεί να κάνει ο μέσος όρος των ανθρώπων.

Σύμφωνα με στατιστικές έρευνες τις μέρες που φοράμε κάζουαλ ρούχα περπατάμε κατά μέσο όρο μισό χιλιόμετρο παραπάνω συγκριτικά με τις μέρες που είμαστε πιο καλοντυμένοι και φοράμε λ.χ. κοστούμι.

Επιπλέον από τα ρούχα μας εξαρτάται και το είδος του παπουτσιού που θα φορέσουμε. Το παπούτσι με τη σειρά του καθορίζει το πόσο πολύ θα μπορέσουμε να περπατήσουμε ή θα τρέξουμε.

Τι μπορείτε να κάνετε για άνετο περπάτημα & ντύσιμο

Είναι σίγουρο ότι ο τρόπος που πρέπει να ντυθούμε εξαρτάται από τη δουλειά μας και τις υποχρεώσεις μας με αποτέλεσμα να μην μπορούμε πάντα να φοράμε ο,τι θέλουμε ή αυτό που μας βολεύει. Ωστόσο, υπάρχουν λύσεις:

Όταν γυρνάτε από τη δουλειά βάλτε τη φόρμα σας και πηγαίνετε για περπάτημα.

Έχετε μαζί σας στο αυτοκίνητο τα αθλητικά σας ρούχα ώστε να μπορέσετε να πάτε στο γυμναστήριο μόλις τελειώσουν οι υποχρεώσεις σας.

Αν δεν μπορείτε να συνδυάσετε αθλητικά παπούτσια με καλό σας σακάκι τουλάχιστον φροντίστε τα παπούτσια σας να είναι άνετα και να διευκολύνουν το περπάτημα.

Περπατάτε με κάθε ευκαιρία. Χρησιμοποιείτε τα σκαλιά αντί τον ανελκυστήρα, πηγαίνετε με τα πόδια σε κοντινές αποστάσεις, προτιμήστε αν έχετε τη δυνατότητα τις κατ’  ιδίαν συναντήσεις από τα mails και τα τηλεφωνήματα.

Διαβάστε ακόμη:

Το απίστευτο μουσείο γεννητικών οργάνων στην Ισλανδία

9 Μυστικά Ομορφιάς από την Ιταλία

4+1 Συμβουλές ομορφιάς που θα σου αλλάξουν διάθεση και εμφάνιση

Το μυστικό αντιγήρανσης το έχουν οι Γιαπωνέζες! Νικήστε τον χρόνο!

Τι κάνουν οι κινέζες για να διατηρούνται νέες και όμορφες;

Οι 10 οικονομικότερες αεροπορικές εταιρίες του κόσμου

5 πολυτελέστατα εναλλακτικά (και μαγευτικά) ξενοδοχεία

Share this post

PinIt
submit to reddit
scroll to top