Κινητό: Το κόλπο για να δείτε ποιος σας κάλεσε χωρίς να τον καλέσετε πίσω

woman-hand-holding-smart-phone-blank-screen-copy-space-hand-holding-smartphone-isolated-white-background-scaled.jpg

Image by jcomp on Freepik

Ποιος σας κάλεσε στο κινητό; Μία influencer μοιράστηκε ένα έξυπνο hack που θα μπορούσε να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν ποιος τους καλούσε χωρίς να καλέσουν πίσω.

Η Liz Perez, πρόσφατα μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok , εξηγώντας ότι είχε λάβει ένα τηλεφώνημα από έναν αριθμό που δεν αναγνώριζε.

Στο κλιπ διάρκειας 23 δευτερολέπτων, η Λιζ εξήγησε πώς μπορείτε να αντιστρέψετε την αναζήτηση ενός αριθμού χωρίς να χρειάζεται να τον καλέσετε ή να τον γκουγκλάρετε. Ξεκίνησε το βίντεο λέγοντας: «Λοιπόν, εδώ είναι ένα life hack που δεν σκέφτηκα ποτέ μέχρι που η καλύτερή μου φίλη μόλις μου το είπε.

«Αν κάποιος σας στείλει μήνυμα και είναι ένας αριθμός που δεν αναγνωρίζετε, απλώς αντιγράψτε και επικολλήστε τον αριθμό. Δημοσιεύστε το στην εφαρμογή Cash ή στο Venmo ή στο f*****g Zelle και θα σας δείχνει το όνομα και το επώνυμό τους κάθε φορά.

«Πρέπει να έχουν το ένα ή το άλλο. Οπότε αυτό αλλάζει το παιχνίδι.” Το Cash App, το Venmo και το Zelle είναι όλες εφαρμογές που χρησιμοποιούνται για μεταφορά και λήψη χρημάτων. Προς το παρόν είναι διαθέσιμα για όσους βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο για μεταφορά χρημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το βίντεο της Liz έχει προβληθεί πάνω από 681.100 φορές, συγκεντρώνοντας 69.800 likes και 608 σχόλια. Πολλοί θεατές ευχαρίστησαν τη Λιζ για τη συμβουλή της, με το freeradical82 να λέει: «Ευχαριστώ. Μόλις μου έλυσες ένα μυστήριο τριών μηνών».

Share this post

PinIt
submit to reddit
scroll to top