Τι είναι το 5G και πόσο μας βλάπτει;

15.11.2022_16.45.26_REC.png

Αλήθεια τι είναι το 5G και κατά πόσον μπορεί να βλάψει την υγεία μας; Δείτε τι απαντούν οι ειδικοί…

Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα από όλα τα συστήματα κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων 5G, προκαλούν μηδενική βλάβη στους ανθρώπους. Όλα τα κινητά τηλέφωνα και οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιούν ραδιοκύματα για να επικοινωνούν. Τα ραδιοκύματα χρησιμοποιούνται για ασύρματες επικοινωνίες για πάνω από εκατό χρόνια χωρίς αξιόπιστα στοιχεία για αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία.

Τα ραδιοκύματα από τα κινητά τηλέφωνα δεν μεταλλάσσουν το DNA, δεν καταστρέφουν τα κύτταρα και δεν παρεμβαίνουν στις βιολογικές λειτουργίες – ούτε λίγο! Επιπλέον, όλα τα αντικείμενα εκπέμπουν φυσικά ραδιοκύματα ως μέρος της κανονικής θερμικής τους εκπομπής. Τα ραδιοκύματα που εκπέμπονται από ένα κινητό τηλέφωνο δεν διαφέρουν φυσικά από τα ραδιοκύματα που εκπέμπονται συνεχώς από βράχους, δέντρα, γραφεία και όλα τα άλλα φυσικά αντικείμενα. Είμαστε συνεχώς βυθισμένοι σε ραδιοκύματα που εκπέμπονται από βράχους, δέντρα, βρωμιά, κτίρια, μολύβια, καρπούζια, καθηγητές φυσικής κ.λπ. ο κόσμος έχει βυθιστεί σε αυτά τα ραδιοκύματα από την αυγή του χρόνου, πολύ πριν εμφανιστούν οι κεραίες ραδιοφώνου. Τα ραδιοκύματα είναι επίσης αυτά που χρησιμοποιούνται από ραδιοφωνικούς σταθμούς μουσικής AM/FM.

Η ποσότητα των ραδιοκυμάτων που εκπέμπονται στον αέρα από τον τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό 5G είναι μια σταγόνα στον κάδο σε σύγκριση με τα ραδιοκύματα που υπάρχουν ήδη στον αέρα από άλλες πηγές. Επιπλέον, σε αντίθεση με τα πρώιμα στάδια του καρκίνου και της δηλητηρίασης από ακτινοβολία, ένα φυσικό έγκαυμα από τη μαζική θέρμανση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων προκαλεί άμεσο πόνο, προκαλώντας αμέσως το άτομο να απομακρυνθεί από την πηγή. Εάν τα ραδιοκύματα από ένα κινητό τηλέφωνο 5G ήταν αρκετά ισχυρά ώστε να προκαλέσουν εγκαύματα (που δεν είναι), θα ήταν σαν να καίγονταν από το άγγιγμα ενός καυτό σίδερου. Θα τραβούσες αμέσως το χέρι σου πριν γίνει πολύ μεγάλη ζημιά. Η μη ιονίζουσα ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία μπορεί να θερμάνει και να κάψει ιστούς μόνο με μη ειδικό τρόπο χύδην υλικού. και δεν μπορεί να κάνει μεμονωμένες αλλαγές σε κυτταρικό ή μοριακό επίπεδο.

Share this post

PinIt
submit to reddit
scroll to top