Χριστουγεννιάτικο Bazaar Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων 2022

Net-Bazaar-2022-scaled.jpg

Το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη κάνει στάση στο εντευκτήριο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων και τα ξωτικά των Χριστουγέννων έχουν φροντίσει το Bazaar μας να έχει ό,τι θα χρειαστείτε για την περίοδο των γιορτών και όχι μόνο.

Κεντήματα, Πλεκτά, Είδη Σπιτιού, Χριστουγεννιάτικα Στολίδια, Αιγυπτιακά Διακοσμητικά, Χειροποίητα Κοσμήματα, Γούρια, Σπιτικές Μαρμελάδες, Γλυκά από την Αίγυπτο, Βιβλία, Ποτά, Υαλικά, Διακοσμητικά για το σπίτι, Κολόνιες από την Αίγυπτο, Χριστουγεννιάτικα Ημερολόγια, Χειροποίητες Τσάντες και πάρα πολλά άλλα προϊόντα θα είναι στην διάθεσή σας στις καλύτερες τιμές.

Συνεχίζοντας λοιπόν την ιστορία των περίφημων φιλανθρωπικών Εορταγορών της Ελληνικής παροικίας της Αλεξάνδρειας, του Καΐρου και των άλλων Ελληνικών Κοινοτήτων στην Αίγυπτο, ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων πραγματοποιεί στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2022 το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του στο φιλόξενο εντευκτήριο του Συνδέσμου που βρίσκεται στην Αθήνα, 3ης Σεπτεμβρίου 56 (1ος όροφος). Την Κυριακή (11/12, 17:00) θα γίνει και η κλήρωση του ετήσιου λαχνού που για ακόμα μια χρονιά έχει πλούσια δώρα.

Όλα τα έσοδα ενισχύουν το ταμείο Κοινωνικής Πρόνοιας του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, που επί μακρόν υποστηρίζει δεκάδες μη προνομιούχες οικογένειες Αιγυπτιωτών Ελλήνων.

Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων: Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 (10.00-18.00), 3ης Σεπτεμβρίου 56, 1ος όροφος.

Share this post

PinIt
submit to reddit
scroll to top