Μουσείο στην Αμερική με γεύση από x-files

Cw30wBFXgAAdoHu.jpg

Η περιήγηση μας στο μοναδικό του είδους μουσείο παγκοσμίως θα σας δώσει μια γεύση από τα τον άγνωστο φυσικό κόσμο και θα σας φέρει κοντά στο Κρυμμένο ζωικό βασίλείο.

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να ποζάρετε δίπλα στον τριχωτό γίγαντα Yeti, να ακολουθήσετε τα βήματα του μεγαλοπόδαρου ή να γνωρίσετε από κοντά το τέρας του Λόχνες; Χάρη στο μουσείο κρυπτοζωολογίας που βρίσκεται στο Portland, μπορείτε!

Η κρυπτοζωολογία συνίσταται στη μελέτη των… κρυμμένων ζώων και περιλαμβάνει την έρευνα για πλάσματα που η ύπαρξη τους δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η συλλογή του μουσείου περιλαμβάνει δείγματα και τεχνουργήματα που σχετίζονται με αυτά τα είδη μυθικών πλασμάτων, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τρίχες, περιττώματα και διάφορα άλλα τεκμήρια. Συγκεκριμένα, αν επισκεφτείτε το μουσείο, θα βρείτε στοιχεία για 3.000 πλάσματα και ζώα που έχουν εξαφανιστεί από τον πλανήτη μας και άλλα που έχουν ανακαλυφθεί σε μακρινές αποστάσεις από τον υποτιθέμενο τόπο καταγωγής τους.

Θα γνωρίσετε, ακόμη, πλάσματα που έχουν εμπνευστεί από ταινίες ή θρύλους, όπως η γοργόνα Feejee ένα μυθικό πλάσμα που μοιάζει με πίθηκο που έχει ουρά ψαριού, αλλά και αντίγραφα περίεργων έμβιων όντων, που υπήρξαν στην πραγματικότητα, όπως το προϊστορικό ψάρι coelacanth και ‘ενα σπάνιο είδος καρχαρία (Πελάγιος Μεγαχάσμα).

International Cryptozoology Museum, Portland, Maine

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

9 Μυστικά Ομορφιάς από την Ιταλία

4+1 Συμβουλές ομορφιάς που θα σου αλλάξουν διάθεση και εμφάνιση

Το μυστικό αντιγήρανσης το έχουν οι Γιαπωνέζες! Νικήστε τον χρόνο!

Τι κάνουν οι κινέζες για να διατηρούνται νέες και όμορφες;

Οι 10 οικονομικότερες αεροπορικές εταιρίες του κόσμου

5 πολυτελέστατα εναλλακτικά (και μαγευτικά) ξενοδοχεία

Share this post

PinIt
submit to reddit
scroll to top