Το σκυλί από το Μεξικό που θεραπεύει τον πόνο

Mexico.Xoloitzcuintle.01.jpg

Το Xoloitzcuintli ή Xolo εν συντομία, είναι μια φυλή σκύλου που γεννιέται χωρίς τρίχωμα και που θεωρείται ότι μπορεί να γιατρέψει τον πόνο.σκυλί Xolo θεραπεία αρθριτικά

Το μέγεθος της συγκεκριμένης φυλής ποικίλει (από toy και μινιατούρα ως κανονικό). Ορισμένα Xolo γεννιούνται και με τρίχωμα, ωστόσο, στην πλειοψηφία τους είναι άτριχα. Είναι επίσης γνωστό ως το «μεξικάνικο άτριχο σκυλί» στις αγγλόφωνες χώρες και είναι μία από τις πολλές φυλές χωρίς τρίχωμα.σκυλί Xolo θεραπεία αρθριτικά

Τα σκυλιά αυτά μπορεί να συμβάλλουν και στην αντιμετώπιση του πόνου. Στην Αμερική μια μη κερδοσκοπική οργάνωση χρησιμοποιεί για αυτό το σκοπό αυτή τη  συγκεκριμένη ράτσα σκύλου που λέγεται «Xoloitzcuintli».

Η εν λόγω ράτσα πιθανώς να βοηθήσει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν χρόνιους πόνους, που προέρχονται από  χρόνιες παθήσεις όπως είναι η ινομυαλγία που είναι ένα είδος ρευματισμού.

Πώς βοηθάει σκυλί Xolo θεραπεία αρθριτικά

Επειδή, γενικά το σώμα του σκύλου έχει υψηλότερη θερμοκρασία από του ανθρώπου, στη συγκεκριμένη ράτσα ωστόσο επειδή δεν διαθέτει τρίχωμα, η θερμότητα μεταφέρεται πιο όταν ο σκύλος έρχεται σε επαφή με τον άνθρωπο προσφέροντάς του την ανακούφιση ίδια που μπορεί να του προσφέρει μια θερμοφόρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Crash test στους καφέδες του κόσμου. Ποιοί πίνουν περισσότερο;

Μυστικά αδυνατίσματος από κάθε γωνιά του πλανήτη

Ποιος λαός είναι πιο κολλημένος με την TV;

Αν και Σκοτσέζοι σου λένε να μην δίνεις σημασία στα λεφτά

5 πολυτελέστατα εναλλακτικά (και μαγευτικά) ξενοδοχεία

5 κορυφαίοι ταξιδιωτικοί προορισμοί για ζευγάρια

Share this post

PinIt
submit to reddit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

scroll to top