Ο Νο1 κίνδυνος για πέτρα στα νεφρά

Stones1.jpg

Σε μεγάλο βαθμό, το αν θα αναπτύξεις πέτρες στα νεφρά είναι εξαρτώμενο από το τι γράφει η ζυγαριά σου. Δες πώς θα αποφύγεις το κίνδυνο.Πέτρα νεφρά πρόληψη αντιμετώπιση 

Η αύξηση του ενδεχομένου να εμφανίσει κανείς πέτρα στα νεφρά, σχετίζεται με την παράλληλη αύξηση του σωματικού βάρους και τα περιττά κιλά υποστηρίζουν πολλοί ειδικοί.Πέτρα νεφρά πρόληψη αντιμετώπιση 

Γιατί, όμως, συμβαίνει αυτό; Επειδή σε όσους προσλαμβάνουν υπερβολική ποσότητα φαγητού, τα νεφρά τους φιλτράρουν περισσότερες ουσίες που συμβάλλουν στο σχηματισμό της πέτρας, όπως ασβέστιο και άλατα. Αν, λοιπόν, έχεις περιττά κιλά, θα πρέπει να κάνεις δίαιτα για να περιορίσεις αυτό το ενδεχόμενο.

Η αποφυγή του κολικού του νεφρού, που συνοδεύει τη πέτρα, έχει πολύ έντονο πόνο. Θα πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά αν διατίθεσαι να τον υποστείς.

Από την άλλη, και οι αδύνατοι, ωστόσο, μπορεί να κινδυνεύσουν να εκδηλώσουν την πάθηση στην περίπτωση που δεν ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή ή αν έχουν κληρονομικό ιστορικό. Ακόμη αν αντιμετωπίζεις, παθήσεις όπως ο υπερθυρεοειδισμός, οι πιθανότητές και πάλι είναι αυξημένες.

Το καλύτερο φάρμακο Πέτρα νεφρά πρόληψη αντιμετώπιση 

Το πιο αποτελεσματικό φάρμακο για να προλάβεις την πέτρα το έχεις ήδη στο ψυγείο σου. Πρόκειται για το νερό σου. Το υγρό στοιχείο συμβάλλει στην πρόληψη καθώς διαλύει τις επιβαρυντικές ουσίες στα ούρα. Μάλιστα, σύμφωνα με τους ειδικούς, όσοι πίνουν πάνω από 2 λίτρα υγρών την ημέρα, έχουν 29% λιγότερες πιθανότητες να αποκτήσουν πέτρα στα νεφρά, σε σχέση με όσους πίνουν λιγότερο.

Ακόμη

  • Φρόντισε να καταναλώνεις λιγότερα ποσοστά νατρίου ημερησίως

  • Κατανάλωνε άφθονες ποσότητες φρούτων και λαχανικών επειδή περιέχουν πολύ κιτρικό άλας, το οποίο εμποδίζει το σχηματισμό της πέτρας).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Crash test στους καφέδες του κόσμου. Ποιοί πίνουν περισσότερο;

Μυστικά αδυνατίσματος από κάθε γωνιά του πλανήτη

Ποιος λαός είναι πιο κολλημένος με την TV;

Αν και Σκοτσέζοι σου λένε να μην δίνεις σημασία στα λεφτά

5 πολυτελέστατα εναλλακτικά (και μαγευτικά) ξενοδοχεία

Share this post

PinIt
submit to reddit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

scroll to top