Τι αποκαλύπτουν Σκωτσέζοι ερευνητές για τον γυναικείο οργασμό

mj-618_348_vaginal-orgasms-arent-the-answer-12-facts-to-know-about-female-orgasm.jpg

Μια μελέτη δείχνει πως η σεξουαλικότητα των γυναικών και το είδος του οργασμού που έχουν, φαίνεται από το πάνω χείλος του στόματος τους γυναικείος οργασμός έρευνα

Γυναίκες με επίπεδο πάνω χείλος σαν μια γραμμή (π.χ. η Νικόλ Κίντμαν), δεν απολαμβάνουν το σεξ, η σεξουαλικότητα τους, δεν είναι το δυνατό τους σημείο, ενώ για να έρθουν σε οργασμό θα πρέπει ο παρτενέρ τους να… προσπαθήσει πολύ. Αντίθετα γυναίκες με σαρκώδες πάνω χείλος στο στόμα, λατρεύουν το σεξ, και τα δίνουν… όλα.γυναικείος οργασμός έρευνα

Η μελέτη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο  πανεπιστημίοο του Εδιμβούργου, βρήκε πως οι γυναίκες με σαρκώδες το πάνω χείλος, έχουν 12 φορές περισσότερες πιθανότητες να έρθουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, σε αντίθεση με τις γυναίκες που το πάνω χείλος στο στόμα τους είναι πιο… επίπεδο.

Οι επιστήμονες εξέτασαν 258 γυναίκες ηλικίας από 18, μέχρι 35 ετών. Τους ζήτησαν να περιγράψουν τα χείλη και τις ερωτικές τους συνήθειες. Το 95% των γυναικών όσων είχαν πιο έντονη γραμμή στο πάνω χείλος, δήλωσαν πως η σεξουαλική επαφή καταλήγει σε οργασμό, σε αντίθεση με τις άλλες γυναίκες που δήλωσαν το ίδιο σε ποσοστό 60%.

Πάντως, όπως δήλωσε η ψυχολόγος Paula Hall, η έρευνα αυτή δεν πρέπει να μειώσει την αυτοπεποίθηση των γυναικών που δεν έχουν την έντονη γραμμή στα χείλη τους: “Αν μια γυναίκα μπορεί να ικανοποιείται με τη σεξουαλική πράξη και μόνο, έχει καλώς. Ωστόσο, αυτό που μετράει στη σεξουαλική επαφή, είναι η εμπιστοσύνη και η επικοινωνία”, σημείωσε .

πηγή: www.iatropedia.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Crash test στους καφέδες του κόσμου. Ποιοί πίνουν περισσότερο;

Μυστικά αδυνατίσματος από κάθε γωνιά του πλανήτη

Ποιος λαός είναι πιο κολλημένος με την TV;

Αν και Σκοτσέζοι σου λένε να μην δίνεις σημασία στα λεφτά

5 πολυτελέστατα εναλλακτικά (και μαγευτικά) ξενοδοχεία

5 κορυφαίοι ταξιδιωτικοί προορισμοί για ζευγάρια

Share this post

PinIt
submit to reddit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

scroll to top