Το μυστικό της φύσης για να βελτιώσετε την υγεία σας

anti-aging-skincare.jpg

Μάθετε πολυτιμα μυστικά που θα σας βοηθήσουν να νικήσετε το χρόνο και να ανακτήσετε τη ζωντάνια που είχατε παιδιά. Διατηρήστε νέο το σώμα σας κρατήστε τη ζωντάνια σας!

Γιατί οι ενήλικες νοσταλγούμε τα παιδικά μας χρόνια και “ζηλεύουμε” τα παιδιά; Μα γιατί διαθέτουν άφθονη ζωντάνια, ενεργητικότητα, μεγαλύτερες δυνάμεις και όλα αυτά τους τα προσφέρει ένα πιο νέο σε ηλικία σώμα, ένας νέος οργανισμός που δεν έχει φθαρεί ακόμη από το χρόνο. Δεν μπορούμε να νοιώθουμε σαν παιδιά, αν ζούμε μέσα σε ένα σώμα γερασμένο.

Ένας τρόπος για να διατηρήσουμε το σώμα μας νέο είναι μέσω της διατροφής. Να τρεφόμαστε υγιεινά –όσο μπορούμε- να καταναλώνουμε άφθονα φρούτα, σαλάτες, λαχανικά και να εμπλουτίσουμε το διαιτολόγιό μας με αντιγηραντικές τροφές, δηλαδή τροφές που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες είναι υπεύθυνες για την καταστροφή των κυττάρων και τη γήρανση του οργανισμού μας.

Τέτοιες τροφές είναι το μπρόκολο, το κουνουπίδι, η πιπεριά, το ελαιόλαδο, οι ξηροί καρποί, το κόκκινο κρασί, το πράσινο τσάι και άλλες. Εμπλουτίστε λοιπόν το διαιτολόγιό σας με αυτές τις τροφές. Θα πρέπει ακόμη να αποφεύγετε το junk food, να γυμνάζεστε όσο μπορείτε και βέβαια να μην καπνίζετε. Δεν μπορούμε να νοιώθουμε σαν παιδιά, αν ζούμε μέσα σε ένα σώμα γερασμένο.

ζωντάνια, ενεργητικότητα, αντιγήρανση, ανανέση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πως λειτουργούν τα σχολεία στον υπόλοιπο κόσμο

Ποιά σαλάτα από την Ιταλία ενισχύει τη μνήμη;

Crash test στους καφέδες του κόσμου. Ποιοί πίνουν περισσότερο;

Μυστικά αδυνατίσματος από κάθε γωνιά του πλανήτη

Ποιος λαός είναι πιο κολλημένος με την TV;

Αν και Σκοτσέζοι σου λένε να μην δίνεις σημασία στα λεφτά

5 πολυτελέστατα εναλλακτικά (και μαγευτικά) ξενοδοχεία

5 κορυφαίοι ταξιδιωτικοί προορισμοί για ζευγάρια

 

 

Share this post

PinIt
submit to reddit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

scroll to top