Συνταγή: κοτόπουλο ιταλικό

polloarrabbiata2.jpg

Το κοτόπουλο είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη. Η συγκεκριμένη συνταγή από την Ιταλία εκτός από νόστιμη είναι και πολύ θρεπτική…

ΥΛΙΚΑ για κοτόπουλο ιταλικό

(Για 2 μερίδες)

3 κ.σ. ελαιόλαδο

2 στήθη κοτόπουλο χωρίς κόκαλα και πέτσα φιλέτο

Δύο κ.σ. φρυγανιά τριμμένη

2 κ.γ. παρμεζάνα

2/4 φλιτζανιού σάλτσα ντομάτα ζεσταμένη

Δύο σκελίδες σκόρδο λιωμένες

2 φλιτζάνια φύλλα σπανακιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.

  2. Στο ενδιάμεσο, προσθέτετε λίγο αλάτι και μαύρο πιπέρι στο κοτόπουλο (για να πάρει γεύση) και το τυρί. Έπειτα, «βουτήξτε» την κάθε πλευρά του στη φρυγανιά.

  3. Τοποθετήστε το κοτόπουλο στο τηγάνι και σοτάρετε την κάθε πλευρά του για 5 λεπτά. Περιχύστε το με τη σάλτσα ντομάτας.

  4. Σε ένα άλλο αντικολλητικό σκεύος, ρίξτε το υπόλοιπο λάδι και το σκόρδο και τσιγαρίστε το . Προσθέστε το σπανάκι, ανακατεύοντας μέχρι να μαραθεί.

 

 

https://www.worldsecrets.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%83/

Share this post

PinIt
submit to reddit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

scroll to top