Βρείτε την ιδανική ανθοδέσμη για το γάμο σας

Η επιλογή της νυφικής ανθοδέσμης είναι σημαντική και συνάμα «μαρτυράει» τον χαρακτήρα σας. Επιλέξτε λοιπόν ανθοδέσμη με τις παρακάτω συμβουλές…γάμος λουλούδια ανθοδέσμη

Τα χρώματα των λουλουδιών πρέπει να είναι συνδυασμένα αρμονικά μεταξύ τους για ένα όμορφο και καλαίσθητο αποτέλεσμα. Γνωρίστε τι σημαίνει το καθένα πριν αποφασίσετε τι σας ταιριάζει καλύτερα για το στολισμό της δεξίωσης και για τη νυφική σας ανθοδέσμη.γάμος λουλούδια ανθοδέσμη

1.) Η ανθοδέσμη με τα λευκά τριαντάφυλλα συμβολίζει την αγνότητα και την αθωότητα. Η ανθοδέσμη με τα κόκκινα συμβολίζει τον παθιασμένο έρωτα, ενώ αυτή με τα μπλε τριαντάφυλλα συμβολίζει την απίθανη και ακατόρθωτη αγάπη.

 

2.) Οι ορχιδέες είναι το λουλούδι της μεγαλοπρέπειας. Κατά τη διάρκεια της βικτοριανής εποχής συμβόλιζαν την πολυτέλεια και αντιπροσώπευαν τη σπάνια ομορφιά και την καθαρή αγάπη.

 

3.) Ο κρίνος είναι το λουλούδι της Παναγίας και συμβολίζει την καθαρότητα, την αγνότητα και την αρετή. Προτείνεται για νυφικό μπουκέτο και θεωρείται αρκετά αρωματικός.

4.) Αν έχετε επιλέξει ανθοδέσμη με πολλά χρώματα :

  • η φρέζια είναι ένα αρωματικό και οικονομικό λουλούδι που συμβολίζει την εμπιστοσύνη

  • τα λευκά χρυσάνθεμα την αλήθεια

  • η ζερμπέρα την αθωότητα

  • τα χρυσάνθεμα την αισιοδοξία και την χαρούμενη ζωή

  • η ντάλια την αξιοπρέπεια και την κομψότητα

  • και η λεβάντα την αφοσίωση.

5.) Σήμερα αρκετοί είναι αυτοί που επιλέγουν να χρησιμοποιούν στο στολισμό την παιώνια που είναι ο οιωνός της καλής τύχης και του ευτυχισμένου γάμου και άνθη πορτοκαλιάς που συμβολίζουν τη γονιμότητα.

Share this post

PinIt
submit to reddit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

scroll to top