Η εκμάθηση Αγγλικών σε μεγάλη ηλικία προσφέρει νοητική βελτίωση

learn-english-writing-grammar-online.png

Πρόκειται για ένα από τα πολύ ενδιαφέροντα ευρήματα που πρόκειται να ανακοινωθεί στο πλαίσιο του 4ου Forum Υγείας που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.  αγγλικά εκμάθηση μνήμη 

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχουν οι εξελίξεις στον τομέα της πρόληψης για θέματα Υγείας, Διατροφής και Ομορφιάς που αναμένεται να τις πληροφορηθούμε με περισσότερες λεπτομερείς το Νοέμβριο στο πλαίσιο του 4ου Forum Υγείας που θα διεξαχθεί 24 & 25 του μήνα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, με ελεύθερη είσοδο.αγγλικά εκμάθηση μνήμη 

Περισσότεροι από 200 διακεκριμένοι ομιλητές, κορυφαίοι επιστήμονες και ιατροί της Βόρειας Ελλάδας αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι από όλη την χώρα και το εξωτερικό, εκπρόσωποι επιστημονικών φορέων και καταξιωμένοι ερευνητές συγκεντρώνονται για ένα διήμερο με σκοπό την ενημέρωση του κοινού και σύνθημα “Ανοίγουμε την υγεία στην κοινωνία”

Το πρόγραμμα των ομιλιών καλύπτει κάθε σημαντική πτυχή της σύγχρονης ιατρικής και επιστημονικής έρευνας ενώ αναμένονται και πολλές ειδήσεις που θα αφορούν σοβαρές ασθένειες, χρόνιες παθήσεις και θέματα υγείας που απασχολούν όλη την κοινωνία.

Από τις ομιλίες του Forum που αφορούν στα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, το μείζον θέμα της Άνοιας θα αναπτύξει η Νευρολόγος-Ψυχίατρος, Διευθύντρια Α’ Νευρολογικής Κλινικής ΑΧΕΠΑ καθηγήτρια Νευρολογίας, Ιατρική ΑΠΘ και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer, κ. Μαγδαληνή Τσολάκη. Όπως η ίδια θα αποκαλύψει σύμφωνα με στοιχεία έρευνας, «η εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας σε μεγάλη ηλικία προσφέρει μεγάλη νοητική βελτίωση».

Σημειώνεται ότι η ομιλία της κ. Τσολάκη με θέμα «Άνοια και νευροεκφυλιστικές παθήσεις: θεραπεία και πρόληψη», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, 17.30-18.00, στην αίθουσα Υγεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Crash test στους καφέδες του κόσμου. Ποιοί πίνουν περισσότερο;

Μυστικά αδυνατίσματος από κάθε γωνιά του πλανήτη

Ποιος λαός είναι πιο κολλημένος με την TV;

Αν και Σκοτσέζοι σου λένε να μην δίνεις σημασία στα λεφτά

5 πολυτελέστατα εναλλακτικά (και μαγευτικά) ξενοδοχεία

5 κορυφαίοι ταξιδιωτικοί προορισμοί για ζευγάρια

Share this post

PinIt
submit to reddit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

scroll to top