Ζωολογικοί κήποι και ενυδρεία στα οποία μπορείτε να περιηγηθείτε online

elephant-feeding.jpg

Δεν μπορείτε να πάτε από κοντά αλλά χάρη στην τεχνολογία μπορείτε να απολαύσετε μέσα από το Internet. Κάντε λοιπόν μια εικονική περιήγηση σε αυτά τα ενυδρεία και τους ζωολογικούς κήπους

Ο Ζωολογικός Κήπος του Σινσινάτι

Επισκεφτείτε το περίπου στις 10 το βράδυ ώρα Ελλάδας., γιατί αυτή είναι η ώρα που ο Ζωολογικός Κήπος διαθέτει καθημερινό… Safari από το σπίτι στο Facebook Live Feed του. Σύμφωνα με τη wikipedia o ζωολογικός κήπος του Σινσινάτι (Cincinnati Zoo and botanical garden) είναι ζωολογικός και βοτανικός κήπος στο Οχάιο των ΗΠΑ. Ιδρύθηκε το 1875. Στεγάζει 1896 είδη ζώων. Πατήστε εδώ για να περιηγηθείτε.

Ζωολογικός κήπος της Ατλάντα

Ο συγκεκριμένος ζωολογικός κήπος διατηρεί ζωντανή σύνδεση στην ιστοσελίδα του μέσω κάμερας όπου μπορείτε να δείτε τα Panda. Το 2013 ο ζωολογικός κήπος βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας γιατί ένα γιγάντιο πάντα, η Λουν Λουν, έφερε στη ζωή δύο δίδυμα μωρά, στο ζωολογικό κήπο της Ατλάντα, προς έκπληξη των υπαλλήλων του κήπου. Πατήστε εδώ για να περιηγηθείτε.

Georgia Aquarium

Θεωρείται το μεγαλύτερο ενυδρείο του και είναι εγκατεστημένο στην Ατλάντα των ΗΠΑ. Θαλασσιά θηλαστικά όπως οι πιγκουίνοι και οι φάλαινες Beluga είναι τα “αστέρια” της live cam του ενυδρείου. Αποτελεί σπίτι για πάνω από 120.000 ψάρια, θαλάσσια πλάσματα, ακόμα και καρχαρίες με περισσότερα από 500 είδη. Πατήστε εδώ για να περιηγηθείτε.

Ζωολογικός Κήπος του Χιούστον

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά ζώα που μπορείτε να κάνετε δείτε μέσα από την ζωντανή σύνδεση με την κάμερα του εν λόγω ζωολογικού κήπου, αλλά συνιστούμε ανεπιφύλακτα να απολαύσετε τους παιχνιδιάρικους ελέφαντες. Οι εικονικοί επισκέπτες μπορούν να δουν περισσότερα από 6.000 ζώα και να παρακολουθήσουν τη φροντίδα και το τάισμα τους. Πατήστε εδώ για να περιηγηθείτε.

Το ενυδρείο Shedd

Αυτό το ενυδρείο στο Σικάγο μοιράζεται μερικά αρκετά όμορφα βίντεο από τη ζωή των φιλοξενούμενων ειδών του μέσα από τη σελίδα του στο Facebook. Μέσα από φωτογραφίες που μοιράστηκαν στα social media υπάλληλοι του ενυδρείου, μπορείτε να δείτε πιγκουίνους να κάνουν τη βόλτα τους στους χώρους της εγκατάστασης, ενώ οι εργαζόμενοι έγραψαν το εξής μήνυμα: «Μπορεί αυτή η περίοδος να είναι περίεργη για εμάς και για κάποια ζώα στο ενυδρείο είναι κανονική». Πατήστε εδώ για να περιηγηθείτε.

Ζωολογικός κήπος του Σαν Ντιέγκο

Με δυνατότατα να έχετε πολλές επιλογές μέσω καμερών που μεταδίδουν ζωντανή εικόνα, αυτός ο ζωολογικός κήπος σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικονική περιήγηση. Σας επιτρέπει να εναλλάσσετε το θέαμα ανάλογα με το τι ακριβώς θέλετε να δείτε. Από κοάλα, πολικές αρκούδες και τίγρεις σε τρυφερές στιγμές μεταξύ τους…Ο κήπος φιλοξενεί πολλά είδη σπάνιων, υπό εξαφάνιση και εξωτικών ζώων, μεταξύ άλλων ζώα πολικές αρκούδες, ουρακοτάγκους, γιγάντια πάντα, ινδικούς ελέφαντες, ινδικούς ρινόκερους, οκάπι, αρκούδες των Άνδεων, τίγρεις, φοινικόπτερα κ.α. Πατήστε εδώ για να περιηγηθείτε.

Ενυδρείο Monterey Bay

Κάθε εβδομάδα μπορεί να είναι αφιερωμένη στους καρχαρίες χάρη στη δυνατότητα απευθείας σύνδεση που σας παρέχει το ενυδρείο του Monterey Bay. Το κύριο έκθεμα είναι οι θαλάσσιες ενυδρίδες, ενώ η τοποθεσία του κοντά στον Ειρηνικό δεν θα μπορούσε να είναι ιδανικότερη για ένα ενυδρείο. Πατήστε εδώ για να περιηγηθείτε.

National aquarium Βαλτιμόρη

Εμβληματικό αξιοθέατο με εκθέματα πολλά είδη θαλάσσιας ζωής. Προσφέρει πλούσιο θέαμα με παραστάσεις δελφινιών, ενυδρείο με καρχαρίες & τροπικό δάσος. Πατήστε εδώ για να περιηγηθείτε.

Share this post

PinIt
submit to reddit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

scroll to top