Στην Σκιάθο το Σχολείο Τουρισμού OnTour

skiathos-1.jpg

Ξεκινάνε οι δηλώσεις συμμετοχής για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος σε μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εκδήλωση.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour, που δημιουργήθηκε μέσα από τη σύμπραξη του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων , τον εκπαιδευτικό του πυλώνα το SETE Training και το ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, είναι μία εκπαιδευτική εκδήλωση, διάρκειας μίας ή δύο ημερών, με αποκλειστικά τουριστική θεματολογία που στόχο έχει να υλοποιηθεί σε όλη την Ελλάδα.

Το Σχολείο Τουρισμού on Tour θα πραγματοποιηθεί στην διαμορφωμένη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Σκιάθου στο Μπούρτζι την Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Μαΐου.

Η παραπάνω πρωτοβουλία (Σχολείο Τουρισμού On Tour) ανήκει στο INSETE, το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας και το SETE Training ενώ στις Β. Σποράδες την Συνδιοργάνωση έχουν η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου και το Επιμελητήριο Μαγνησίας ενώ τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Σκιάθου.

Εθνική Υποστηρικτές είναι η Aegean, Effect Communication, και η Ε-Surv.

Η Σκιάθος και οι Β. Σποράδες καθίστανται με αυτήν την πρωτοβουλία οι πρώτοι προορισμοί μαζί με τον Πόρο, τον Όλυμπο και την Χίο που ξεκινάνε αυτή την μοναδική σε εμπειρία τουριστική εκπαίδευση.

περισσότερες πληροφορίες  ΕΔΩ

Share this post

PinIt
submit to reddit
scroll to top