Φυσικοθεραπεία: η υποστήριξη και οι οδηγίες που χρειάζεστε τηλεφωνικά!

1111.jpg

Έχετε προβλήματα που χρήζουν φυσικοθεραπείας; Μια ομάδα φυσικοθεραπευτών αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν τις συμβουλές της μέσω τηλεφώνου!

Φυσικοθεραπεία; Βρείτε υποστήριξη και τις οδηγίες που χρειάζεστε τηλεφωνικά!

Η τηλεφωνική γραμμή 6987718888 της ομάδας μας Φυσικοθεραπείας & Αποκατάστασης physiosos24.gr είναι ΔΩΡΕΑΝ (χρεώνεστε μόνο την κλήση) στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου χρειάζεται και ζητήσει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ και για τις ώρες 10 π.μ.-10 μ.μ.

  • Ÿ πληροφορίες

  •  Ÿσυμβουλευτική υποστήριξη

  • οδηγίες αυτο-θεραπείας

  • κατευθύνσεις και προτάσεις θεραπείας

σε προβλήματα υγείας που έχουν σαφή ένδειξη σε Φυσικοθεραπεία και λόγω των μέτρων προστασίας από τον ΚΟΡΩΝΟΪΟ πιθανόν, μέρα με τη μέρα, να υποτροπιάζουν, να οξύνονται, ακόμα και να οδηγούν σε αδυναμία λειτουργικής αυτοεξυπηρέτησης. Οι ειδικοί του physiosos24.gr μάλιστα δεσμεύονται για την υποστήριξη όλων των τηλεφωνημάτων σας, ενώ δεν θεωρούν καμία ερώτηση δεν είναι περιττή.

Οι υπεύθυνοι και η επιστημονική ομάδα του physiosos24.gr υποστηρίζουν ότι «ο καθένας μας οφείλει να προσφέρει και τελικά να επιστρέφει στην κοινωνία που τον στήριξε ό,τι δύναται, εντίμως και αφιλοκερδώς». Το μότο τους είναι : «Δίνε δωρεάν τον χρόνο αν θες να σου μείνει λίγη αξιοπρέπεια». Οδ. Ελ.

Προσφορά Φυσικοθεραπευτικής αρωγής, περισσότερα

 photo: javi_indy – www.freepik.com

Share this post

PinIt
submit to reddit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

scroll to top