Οι 10 οικονομικότερες αεροπορικές εταιρίες του κόσμου

airplane-tickets-780x439.jpg

Θες να ταξιδέψεις αεροπορικώς αλλά σε τρομάζει το κόστος; Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Σου βρήκαμε τις 10 πιο οικονομικές αεροπορικές εταιρίες του κόσμου που παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες

10.Ryanair, Ιρλανδία

Η Ryanair είναι μια ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που εδρεύει στο Δουβλίνο. Ιδρύθηκε το 1984 και πρόσφατα διακρίθηκε ως μια από τις 10 φτηνότερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2017. Δεδομένου ότι απλά χρεώνει μια απίστευτη τιμή $ 96 για ένα ολόκληρο ταξίδι, για περισσότερους από 190 προορισμούς που καλύπτει αυτός ο χαρακτηρισμός τη δικαιώνει. Επιπλέον, η άνεση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αποτελεί προτεραιότητα για τη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία.

9.Pegasus Airlines, Τουρκία

Η Pegasus Airlines είναι μια τουρκική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή είναι μια ακόμη επιλογή που μπορείς  να κάνεις αν ψάχνεις για ποιότητα σε χαμηλή τιμή. Το ελάχιστο κόστος ταξιδίου για οποιονδήποτε προορισμό είναι $ 95 και έχει απίστευτες ανέσεις για τους επιβάτες, όπως επιπλέον αποσκευές, άνετα καθίσματα, μεταφορά από / προς το αεροδρόμιο και υπηρεσίες στάθμευσης.

8.Onur Air, Τουρκία

Η επόμενη στον κατάλογο είναι η Onur Air, αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους με έδρα την Κωνσταντινούπολη. Αυτή η αεροπορική εταιρεία προσφέρει κυρίως ταξίδια σε εκπληκτικές τιμές μέχρι και $ 80 για τους επιβάτες της Τουρκίας. Οπότε αν είσαι στην Τουρκία και θέλεις να ταξιδέψεις, θα πρέπει να λάβεις  υπόψη σου και αυτή την εταιρεία.

7.Atlasjet, Τουρκία

Αυτή είναι μια άλλη τουρκική αεροπορική εταιρεία που θεωρείται μία από τις φθηνότερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου. Όπως η Pegasus Airlines, η Atlasjet έχει την έδρα της στην Κωνσταντινούπολη και προσφέρει καλές υπηρεσίες σε σχέση με τα χρήματά που θα δώσεις. Παρέχει απίστευτες τιμές τουλάχιστον $ 91 για προορισμούς όπως η Μόσχα, το Λονδίνο και το Παρίσι!

6.Tigerair, Σιγκαπούρη

Αυτή είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που εδρεύει στην Σιγκαπούρη και προσφέρει επίσης απίστευτες υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές. Επί του παρόντος, η κανονική χρέωση για αυτές τις υπηρεσίες είναι μόνο $ 90.

5.SpiceJet, Ινδία

Στη συνέχεια της λίστας βρίσκεται η SpiceJet, αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους που εδρεύει στην Ινδία. Επί του παρόντος, αυτή είναι η τέταρτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στη χώρα όσον αφορά τους επιβάτες που μεταφέρονται με αυτή. Και εκτός του ότι προσφέρει εισητήρια προσιτού κόστους, έλαβε και το βραβείο ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στη Νότιο Ασία και την Κεντρική Ασία από το Skytrax το 2007.

4.FastJet, Αφρική

Αν η γρήγορη και ασφαλής μεταφορά με το αεροπλάνο με εισιτήρια χαμηλού κόστους είναι το ζητούμενο τότε η επιλογή είναι η συγκεκριμένη εταιρία που εδρεύει στην Αφρική. Ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι οι τιμές που προσφέρει η εν λόγω εταιρία, οι οποίες ξεκινούν από τα 76 δολάρια ανά ταξίδι και την καθιστούν μία από τις φθηνότερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου που βρίσκονται στην αφρικανική ήπειρο. Έτσι, εάν θέλεις  να ταξιδέψεις στην Αφρική και να επισκεφθείς διαφορετικές αφρικανικές πόλεις, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή.

3.AirAsia, Ασία

Χάρη στη συγκεκριμένη εταιρία μπορείς να ταξιδέψεις  με ένα ελάχιστο κόστος μόλις $ 71 ανά ταξίδι! Πρόκειται για αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους που εδρεύει στην Μαλαισία και είναι η μεγαλύτερη στη χώρα. Προσφέρει πτήσεις σε πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων προορισμών, όπως το Ντουμπάι και το Σίδνεϊ. Έτσι εάν θέλεις να ταξιδέψεις σε υπέροχες τοποθεσίες, με άνεση και χαμηλές τιμές, η AirAsia είναι για σένα.

2.Viva Aerobus, Μεξικό

Η δεύτερη από τις φθηνότερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2017 είναι η Viva Aerobus. Αυτή είναι μια μεξικανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους με έδρα το Μοντερέι. Χρεώνει κατά μέσο όρο $ 65 για τους προορισμούς που προσφέρει! Και το καλύτερο από όλα είναι ότι δραστηριοποιείται  στο Ιλλινόις, στο Χιούστον, στη Φλώριδα, το Ορλάντο και το Λας Βέγκας. Έτσι εάν βρεθείς σε ένα από αυτά τα μέρη, σκεψου σοβαρά το ενδεχόμενο να ταξιδέψεις με τη Viva AeroBus.

1.Malaysia Firefly, Μαλαισία

Και τέλος, το νούμερο ένα από τις φθηνότερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου  είναι είναι η Malaysia Firefly. Η μέση τιμή που χρεώνει ανά ταξίδι είναι μόλις $ 45, και αυτό την καθιστά τη φθηνότερη από όλες τις αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο! Η αρνητική πλευρά είναι ότι εξακολουθεί να λειτουργεί για λίγους προορισμούς, αλλά οι υπηρεσίες της είναι εξαιρετικές και αποτελεί μια καλή επιλογή εάν επιθυμείς να ταξιδέψεις στην Μαλαισία, την Σιγκαπούρη ή την Μπανγκόκ με χαμηλό προϋπολογισμό.

φθηνά-αεροπορικά-εισιτήρια, οικονομικές-αεροπορικές-εταιρίες, Ryanair

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πως λειτουργούν τα σχολεία στον υπόλοιπο κόσμο

Ποιά σαλάτα από την Ιταλία ενισχύει τη μνήμη;

Crash test στους καφέδες του κόσμου. Ποιοί πίνουν περισσότερο;

Μυστικά αδυνατίσματος από κάθε γωνιά του πλανήτη

Ποιος λαός είναι πιο κολλημένος με την TV;

Αν και Σκοτσέζοι σου λένε να μην δίνεις σημασία στα λεφτά

5 πολυτελέστατα εναλλακτικά (και μαγευτικά) ξενοδοχεία

5 κορυφαίοι ταξιδιωτικοί προορισμοί για ζευγάρια

 

 

Share this post

PinIt
submit to reddit
scroll to top